Rejsepakke: Kultur og strand i Cambodia

Jeg arrangerer også ture for individuelle og grupper. Har du en forespørgelse eller foreslag, så send mig endelig en besked. Klik her.

Program oversigt: Kultur & strand i Cambodia

Turen er planlagt så der både er tid til at opleve kulturen og tid til at dase ved stranden.

I bliver hentet i lufthavnen og når I ankommer til House Boutique Eco Hotel i Phnom Penh, bliver I budt velkommen af mig (Nina Ferdinand.)

De 4 første dage er i Phnom Penh By

Disse dage byder på Killing fields, Touls sleng (S21) toturmuseet fra den frygtlige periode med Pol pot og de røde Khemer i 1970erne.

Der vil være et besøg på kongepaladset og Sølv Pagoden, Independent Monument. Dagene byder på en skøn sejltur på Mekong floden til Silk Island.

Slutteligt besøger vi den tidligere hovedstad Udong Hill. Vi spiser på gode restuaranter, der vil være tid til shopping og måske en skøn massage.

Phnome Penh Cambodia Royale Palads

Siem Reap: 3 overnatninger

Vi drager videre til Siam Reap og indlogere os på Cheathata Angkor Hotel i centrum af byen.

Cambodias perle, det imponerende Angkor Wat, ligger her. Det er verdens største religiøse monument og udpeget som det syvende verdensvidunder. Det ligger midt i et stort område med over hundrede templer.

Vi vil se hovedtemplerne med en lokal guide. Det drejer sig om selve Angkor Wat, Angkor Thom, Bayon og Terrace of the Elephants

Kultur og strand i Cambodia
Angkor Wat - 7 vidunder - Siem Reap Cambodia
Angkor Wat - 7 vidunder - Siem Reap Cambodia

Båd- og cykeltur

Denne tur er én af mine favoritture! Vi cykler – stille og roligt – ud i et landsbyområde, der absolut ikke er turistet.

Vi har lokal guide med, som har stor kendskab til landlivet og til de afgrøder, der dyrkes.

Turen slutter med en sejltur til de flydende landsbyer hvor vi også spiser frokost i et lokalt hus. Turen slutter ude på Toule Sap søen.

Toule Sap søen Siem Reap Cambodia
Tonle Sap søen Siem Reap Cambodia

Siam Reap byder også på en tur i luftballon (den er bundet fast) , vi skal se Angkor Wat ved solopgang.

Luftballon Solopgang Siem Reap Cambodia

Dernæst går turen syd på til Kampot.

Et skønt sted hvor vi bor ned til Kampot river, vi udforsker området ser peberfarm, hvordan de indvender salt, ser det lokale krabbe marked og meget mere. Hvis det ønskes kan vi tage ud og se en stor flok saurus traner . Selvfølgelig skal vi på sejltur på Kampot river i solnedgang.

Koh Rong Samloem

Efter 3 nætter sejler vi ud til Koh Rong Samloen og indlogere på Saracen Beach resort.

I kan altid forlænge turen og blive boende på øen, eller tage et andet sted hen. Jeg er altid parat til at give forslag og gode råd.

Ønsker I yderlig information, så er der et mere detaljeret program her på hjemmesiden , skrive til mig eller snakke med mine samarbejdspartnere.

Sihanouville Strand Cambodia
Sihanouville Strand Cambodia

Håber dette har vagt interesse.

Mange hilsner, Nina.

Priser & Bestilling

FRA

9800DKKeksl. flybillet

Den endelige pris for din rejse afhænger af hvor lang tid du vil rejse, hvilke områder du vil besøge i Cambodia og dermed hvilke lokale flybilletter vi skal købe.

Jeg skræddersyr rejsen efter jeres ønsker og behov.

Der er et tillæg for enkeltværelse.

Jeg forbeholder mig retten til at ændre i planen, hvis jeg finder det nødvendigt.

Inkluderet: Alle entréer, bådtur til Silk Island, lokal guide i Siam Reap, cykel- og bådtur med frokost, 15 personers bus, tuk-tuk på udflugt i byerne Phnom Penh, Siam Reap og Kampot. Luftballontur, Apsara danseforestilling. House Boutique Eco Hotel, Cheatata hotel, Vidici hotel og hotel på Koh Rong Samloem. Og meget mere alt efter jeres ønsker.

Ikke inkluderet: flyrejse tur/retur DK, mad og drikke, visum til Cambodia på $ 35, et pasfoto, rejseforsikring samt vaccinationer.

Del siden med en venShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email to someone
email