Detaljeret program: Kultur og strand i Cambodia

Foreslag til program for kultur og strandrejse på 16 dage

Phnom Penh

(Program Kultur Strand)

Dag 1.

Ankomst House Boutique Eco hotel, hvor vi er 4 nætter.
Introduktion og præsentation af turen og mig.

Dag 2.

Afgang efter morgenmad kl. 9.30, til Tou Sleng, torturmuseet, og Killing Fields. Frokost på Tum Yong Gung, som er en Khmer restaurant. Fri eftermiddag. Kl. 18.00 slentretur på promenaden ved River Side. Evt. besøg hos skrædderne, som syr kjoler, skjorter og meget andet.

Vi spiser sammen på restaurant Friends, som er en restaurant, der arbejder med unge, som har boet på gaden. De bliver uddannet til kokke og tjenere.

Dag 3.

Heldags tur til Cambodias tidligere hovedstad Udong med tuk-tuk. Fælles aftensmad på gourmet resturanten Malis/ Romdeng kl. 20.00. Her er kokken kendt for 2 ting: Han samler egnsretter fra hele Cambodia og Gordon Ramsie har være i lære hos ham.

Dag 4.

National museet, Konge paladset og Silver pagoda og Wat Phnom. Derefter er der en pause indtil vi tager på bådtur kl. 15.00 til Silk Island. Vi sejler på Mekong floden op til en lille landsby, hvor de producerer og sælger silke. Vi besøger silkeværkstederne og ser hvordan de væver. Sejlturen tager3 timer hver vej og turen tilbagetil Phnom Penh er i solnedgang. Evt. fællesspisning på Khmer La Table. Evt. middag på Ellipse skybar, udendørs restaurant på 26 etage.

Siam Reap

(Program Kultur Strand)

Dag 5.

Drager vi til Siam Reap. Bor 3 dage på Cheathata Angkor hotel. Fri eftermiddag, der enten kan bruges ved poolen, shopping eller udforske templer.

Aften med Apsara danse forestillig. Det er traditionel smuk dans.

Dag 6.

Vi kører med tuk-tuk til templerne templerne kl. 5 og ser solopgang og tager derefter tilbage til hotellet og spiser morgenmad.
Vi ser Raider Thom, Banyan, Elefant templet og selve Angkor Wat og paladset.
Evt. fællesspisning .

Dag 7.

En dag langt væk fra turismen.
Kl. 8 er der afgang tilen landsby. Herfra cykler vi stille og roligt ad grusveje igennem et landbrugsområde, med en lokal guide. Vi ser en skole, et lokalt marked, børnene står lags vejen og vinker og vi møder oksekærer. Derefter sejler vi til de flydende landsbyer, spiser frokost i et af husene og ender ude på den kæmpe store sø Tonle Sap.
Ingen fællesspisning anbefaler at tager omkring Pup Street og night marked.

Kampot

(Program Kultur Strand)

Dag 8.

Vi skal tidligt op og se solopgang over Angkor Wat fra luftballon. Så går turen tilbage til Phnom Penh og videre til Kampot.
I Kampot, indlogerervi os på Villa Vidici i 3 dage.

Dag 9.

Heldagstur til peberfarm, saltindvendig, det lokale krabbe market i Kep og en lille fisker landby.

Dag 10.

Valgfri dag, evt. en tur ud og se en stor flok Saurus traner.

Koh Rong Samloem

Dag 11, 12 og 13.

Vi forlader Kampot og kører til Sihanoukville, hvor vi sejler ud på den skønne ø Koh Rong Samloem. Det er 3 dage med sol, strand og afslapning.

Dag 14.

Tilbage til Phnom Penh på House Boutique Eco Hotel
Tid til det sidste shopping etc.

Dag 15.

Hjemrejse

Del siden med en venShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email to someone
email