Cambodia Visum

Cambodia Visum – De fleste besøgende til Cambodja kræver en måneds turistvisum (US $30). De fleste nationaliteter får en måneds visum ved ankomsten til Phnom Penh og Siem Reap lufthavne og ved landgrænser. Et pasfoto er påkrævet, og du vil blive ‘idømt en bøde typisk på US $1, hvis du ikke har et. Det er også muligt at arrangere et visum gennem cambodjanske ambassader i udlandet eller et online e-visum gennem Udenrigsministeriet (e-visum). Hvis Arrangerer et visum forud for din rejse kan det hjælpe med at forhindre potentielle overopladning og spare tid på nogle landgrænser/grænseovergange.

Cambodia Visum

Rejsende er nogle gange opkrævet for meget når de passerer ved landegrænserne op til Thailand, da immigrationsmyndighederne kræver betaling i Bath og runder tallet betydeligt op. Arrangere et visum på forhånd undgår du dette potentielle problem. Rejsende der planlægger en dagstur til Prasat Preah Vihear fra Thailand kræver ikke visum, men kan blive bedt om at forlade deres pas på den thailandske side af grænsen.

Visum forlængelser bliver udstedt af det store visum-kontor beliggende på den modsatte side af vejen fra Phnom Penh International Airport. Der er to måder at få en visum-forlængelse – gennem embedsmand eller en (rejse)agent. Det anbefales at benytte agenter da de er relativ billige og tids besparrende. Fleste Rejsebureauer/agenter og nogle motorcykel udlejningsbutikker i Phnom Penh kan hjælpe med denne service, tyisk med en rabatpris.

Del siden med en venShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email to someone
email