Cambodia’s Hovedstad

Phnom Penh, engang kendt som “Pearl of Asia”, er hovedstaden og den største by i Cambodja. Det er nu et kulturelt, kommercielt og politisk center, der tilbyder en unik blanding af traditionel charme og byliv.

I dag erPhnom Penh et sted med forskelligartede økonomi og byvækst. En hurtig bølge af udvikling har bragt nye highrise bygninger – herunder et 30-etagers business center – restauranter, catering til enhver smag og stilfulde hoteller der lover alle niveauer af luksus. Medvirkende til denne udvikling er spirende kulinariske og natteliv , der kan konkurrere nogen anden i regionen. (Cambodia Hovedstad Cambodja)

Den dragende hovedstad er også udstyret med en bred vifte af historiske og kulturelle seværdigheder, sammen med et utal af muligheder for at prøve den lokale cambodjanske kultur. Her udholder klassiske koloniale facader sammen med slanke nye spisesteder, gyldne pagoder, og summende markeder – alt bevis på den dynamiske energi der fylder Phnom Penh byens gader.

Cambodia Hovedstad Cambodja Phnom Penh Skyline

Phnom Penhs berømte flodbred er en foret med trendy barer, bistroer og restauranter. Butikker tilbyder smukke cambodjanske silke produkter og smarte gallerier spredt i sidegaderne. Føj til dette en blomstrende kunstscene og et berusende tusmørke-til-daggry natteliv og du vil forstå, hvorfor Phnom Penh er blevet sådan et elsket og overbevisende turistmål. (Cambodia Hovedstad Cambodja)

De livlige gader i Phnom Penh er fulde af farverige seværdigheder. Byen har et spændende udvalg af historiske og kulturelle seværdigheder til tout, sammen med utallige restauranter og natklubber. Besøgende kan også finde det behageligt at tage slentreture rundt i Phnom Penh. Boulevarder krydret med elegante koloniale bygninger og en travl flodbred foret med caféer og restauranter gør dette til en virkelig smuk by at se til fods.

Del siden med en venShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email to someone
email