Nu har jeg afstuttet 2 gruppe rejser til Cambodia

Gruppe rejser til Cambodia

Det har været skønne ture med positive nysgerrige deltagere.
Jeg har fået så meget positivt respons på min tilrettelæggelse, spurgt om jeg skulle ændre på mit koncept men nej kun små justeringer. Alle har haft min opfattelse af Cambodia som jeg, befolkningen er bare så søde i mødekommende og gæstfri.

Vi startede med 4 dage med masser indhold, Killing fields, S 21, Udong Hill, en lille sølv landsby, Royal Palace, national museum, men der blev også tid til massage af Goldie guesthouse og shopping. Og frem for fik vi smagt på Cambodias mad traditioner.

Vi fløj til Siam Reap, hvilket var en stor fornøjelse frem for 8 timer i en bus på dårlige veje. Dagene der stod selvfølgelig på en fantastisk rejse igennem Khemer riget, ude ved templerne på Angkor Wat. Vores fantastiske guide Chet, fortalte levende omkring stedet.

Vi havde en skøn tur uden for byen ud i et ikke turistet landby område, cyklede stille og roligt rundt, så på landbrug og vinkede til alle børnene der stod langs vejen. Havde hæfter og blyanter med til børnene. med stor susses.
Så gik turen videre i og sejle på de flydende landsbyer, livet der er delt op i 2 perioder, en i regntiden hvor de alle er fiskere og en i tørkeperioden for de lever af landbrug.

Turen endte helt ude på Tounle Sap søen, hvor vi sejlede rundt om de landbyer der ligger der.
Dagen efter stod vi tidligt op, for at komme op i en luftballon og se solpgangen over Angkor Wat, et utroligt smukt syn.

Gruppe rejser til Cambodia

Så gik turen videre med flyver til Sihanouville, 2 dage der hvor vi var på tur i Mangroven, så masser ørne, delfiner gik igennem et meget fattigt område med fiskere, besøgte den lille lokale skole, igen her delte vi hæfter og blyanter ud til børnene.

Dagen sluttede med en lækker svømme tur i havet inden vi tog hjem til hottellet.
De sidste 3 dage af denne skønne tur var på Koh Rong Samloen, ren Bounty ø, så masser af næsehornsfugle, aber, vilde vandbøfler. Dagene her var ren afslapning, badning gå ture i junglen.

Jeg er utrolig glad for at have lavet disse ture, at vise ”mit” Cambodia frem. Ikke mindst fordi mange mennesker har en opfattelse af at Cambodia stadig er farligt at rejse i. Man bliver så overrasket over, med den historie efter De røde Khemerer, hvor en 1/3 del af befilkningen blev slået i hjel, oplever du ingen bitterhed, eller at de forventer medlidenhed, det er bare en skøn befolkning.

Mange hilsner, Nina Ferdinand | Velkommen til Cambodia

Del siden med en venShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email to someone
email